fredag 21 oktober 2011

Så sitter man här alldeles själv

I morgon får vi äntligen vara hemma som vanligt igen! Måste vara försiktiga med golvet ett tag framöver men får i alla fall vara hemma! Det har varit lite småkämpigt att behöva hålla sig borta hela dagarna, i natt måste vi till och med sova borta, och det blev ju inte direkt bättre av att Felizia fick feber igår... drygt 38 under dagen, 39 igår kväll och 38,5 i morse. Lagom kul att behöva gå upp och skynda sig iväg då. Stackars barn! Men hon var duktig. Och tack vare att vi fick låna en bil av pappa igår så behövde vi inte ta bussen vid 8 (Robert jobbar).

Hade tänkt åka till 4H och någon skojig lekplats under dagen men med en febrig stortjej så gick ju inte det. Dagen har istället spenderats hemma hos mamma. Jag och Jazmine tog en promenad upp till Gränby före lunch medan Felizia var hemma med mormor och vilade.
På eftermiddagen var hon piggare och febern hade sjunkit ordentligt (37,6), utan febernedsättande.

Robert kom hit efter jobbet och vi åt middag tillsammans innan han och Felizia åkte till hans föräldrar för att sova där, medan jag och Jazmine ska sova här hos mamma.
Eftersom mamma jobbar kväll så är det bara jag och Jazmine. Som tur är så börjar Idol snart så man har något att göra :-)
En skål vindruvor och säsongens första julmust håller mig sällskap :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar