måndag 6 oktober 2014

Mycket simning idag!

Då var det måndag och simskola för Felizia igen. Idag fick de simma. Och simma. Och simma. Och ... Ja ni fattar :) Många längder blev det totalt, med lite kort vila efter varje 50 m. De började med bröstsim, sedan ryggsim och så lite flytövningar, innan det blev några längder till med bröst- och ryggsim. Gissa om det var ett gäng trötta tjejer och killar efteråt :)
Innan det slutade fick de först dyka ner efter ringar på botten och sedan simma en sista längd, där de skulle rotera (rygg --> mage eller mage --> rygg) ungefär var 5:e meter.
 


 
Flyter

Felizia var duktig på simningen som vanligt, men hon var inte riktigt sitt "vanliga jag" idag - trött och lite ofokuserad. Kanske håller på att bli sjuk ... ?
Hon var rejält sliten efter all simning och det var inte helt lätt att dyka efter ringen (något hon brukar fixa), vilket tog ännu mer på krafterna. Lite slarv med bentagen blev det också. Hon har slarvat en hel del med bentagen tidigare, men det har sett jättefint ut några veckor nu (de flesta sedan hon började efter sommaren), men hon tappar när hon inte har tillräckligt fokus på vad hon gör/ska göra.
Men som sagt, hon har inga problem att klara simningen trots detta, vilket är bra gjort. Många andra i gruppen har ganska stora problem bara att klara av en längd (25 meter).
 
Innan vi gick och duschade blev det en liten stund i lilla poolen. Där övade hon bl.a. på att göra kullerbyttor :)

 
På väg hem höll hon sig vaken genom att spela på min telefon. Bl.a. "monsterspelet". Här ser ni ett av de monster hon skapade :)



2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack så mycket! :) Hon älskar verkligen att simma, och går på en jättebra simskola med duktiga lärare.

      Radera