fredag 30 januari 2015

25 dagar ...

Så lång tid kvar till bf. På sätt och vis är det ju ganska mycket, men i jämförelse med antalet dagar det var från början så är det ju ingenting! Sett till hur stor magen är så skulle det kunna vara dags imorgon, men förhoppningsvis dröjer det åtminstone 3 veckor till (har inte tid före det). Men känner jag min "förlossningskropp" rätt så lär det ju dröja minst 4 veckor till, säkert ytterligare lite till ... Men blir det om exakt 29 dagar, senast, så blir det ju inom rätt månad i alla fall :)
 
Vecka 36+1
(dvs igår)
Den växer och växer... Vecka 36+1
 
Veckan har annars gått ganska fort, men var riktigt skönt med fredag idag (var sååå trött på eftermiddagen idag, men tog mig ändå upp på gymmet för träning i 1 tim, 20 min).
Felizia har haft både innebandyträning och simning. Båda gick bra. Inte lika trött under simlektionen den här gången, men har en bit kvar till höstens "simform". Men några gånger till så :)  Hon har i alla fall inga problem att klara av de olika övningarna.
 
Helgen är fullbokad för vår del. I morgon åker vi upp till Kungsberget för lite skidåkning - tjejerna längtar! Elin, Peter och Valle kommer också dit. Vi hoppas på en bra och fin dag :)  Men de varnar ju för en massa snöfall ...
 

 
På söndag hoppas vi på "lagom" väder - då har vi nämligen planerat att åka ut till Fjällnora tillsammans med Linda, Henrik, Ilona, Zion och Wilda. Det är Lilla Vikingarännet den dagen, vilket vi tänkte att Felizia och Ilona skulle delta i. Blir såklart lite skridskoåkning för Robert och Jazmine också (och säkert för Henrik och Zion också).
 

Hoppas du får en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar