lördag 10 januari 2015

Helg

SÅ har man lite helg igen då. Var skönt att starta jobbåret med en kortvecka :)  Mådde mycket bättre både tors och fre, trots mycket stående, etc. Men bakslaget kom väl idag istället ... varit riktigt hängig idag och inte haft mycket ork till någonting. Vaknade dessutom med halsont för andra morgonen i rad :(  Som tur är så har det gått över under dagen, både igår och idag.
När man känner sig genomslut och orkeslös så sätter det sig ju på humöret också ... hoppas det känns bättre till imorgon!
 
Har iaf fått något gjort idag, om än väldigt lite, - plockade bort alla julgrejer (men ljustakar och stjärnor får vara kvar ett tag till :) ), har plockat lite här och var, sorterat in lite tvätt, m.m. Sådant där som är "lagom jobbigt" :)
 
Tjejerna har lekt fint med varandra hela dagen. Bl.a. så hade de legodisco i Felizias rum (popmusik på cd-spelaren, discolampa och legobygge = legodisco :) ).
 
Popmusik + discolampa + legobygge = "Legodisco"
 
Vad mycket snö vi fick på eftermiddagen! Härligt med lite ljus igen :)  Synd bara att den inte kom tidigare under dagen, då hade jag faktiskt trotsat min trötthet och gå ut med barnen. Men efter snöblåsten avtagit såklart ;)  Nu är ju vädret toppen, men lite sent tidsmässigt liksom.
 
Dags att påbörja lördagsmyset! Imorgon ska vi åka in till stan och gå på julgransplundring med mamma/mormor. Felizia har varit jätteanti att följa med (men hon har inget val eftersom Robert jobbar), men när jag sa att jag ju kan ta hennes godispåse om hon nu inte vill ha, ja då lät det minsann annorlunda ;)
 
Go´kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar