fredag 23 januari 2015

Veckan

Har inte blivit så mycket bloggande i veckan, men är ju inte lika roligt när man inte kan lägga upp bilder ordentligt.
Men har ju inte varit en händelselös vecka för det. Måndagarna är än så länge aktivitetsfria (men efter sportlovet startar ridningen igen - denna termin varje måndag och varannan tisdag för Felizia och varannan tisdag för Jazmine (när F inte rider)), men tisdag och onsdag är upptagna kvällar.
I tisdags var det innebandyträning för Felizia i Vattholma. Var Robert som åkte med, men hade gått bra, enligt Felizia (hon är alltid nöjd och glad efter :)  ).
I onsdags var det dags för terminens första simlektion! Gottsundabadet även denna termin (sååå nöjda!), nu i en grupp två nivåer över den hon gick i förra terminen. Det syntes att det här var en duktigare grupp. Inte så att Felizia inte hängde med, men de var mer jämna. Av de 10-11 som var där så var det väl bara 1-2 som inte riktigt hade tekniken.
Det märktes att Felizia inte simmat sedan sista simlektionen i början av december - hon blev trött väldigt snabbt. Men är väl bara att träna upp igen - simma kan hon ju :)
 
Får köra inlägg från mobilen för att få med bilder, men då har jag att välja på att bilden ska bli väldigt liten eller väldigt suddig ... :/

I onsdags gick jag in i en ny graviditetsvecka (bara jag som tycker att den senaste veckan har gått fort?!) - v 36 (35+0 då, 35+2 idag 😀). Nu har jag bara 3 veckor kvar att jobba! Skönt på sätt o vis, men samtidigt väldigt stressande - har sååå mycket kvar att göra innan dess!

Var ju en till sak från i onsdags - Robert o Jazmine var lediga så de åkte till Björklinge och åkte skridskor. Den här gången blev åkningen av 😊 Hade gått jättebra för J, hon åkte (tog sig fram iaf) mycket själv och var duktig på att parera när hon tappade balansen. Robert har bilder o film på sin telefon...

Idag var jag upp på Xtravaganza och tränade en dryg timme efter jobbet. Kändes mycket bättre än förra fredagen, trots att det var tungt på jobbet (pulsade fram o tillbaka till pulkabacken i en massa snö 4 ggr (dvs 8 totalt) - var helslut i benen!). Känns riktigt bra att kunna träna utan större problem (orkar ju inte lika mycket och kan ju inte göra precis allt) 😊.

Imorgon har Felizia två innebandymatcher med sitt lag. Det blir ingen sovmorgon - samling 9.15 i Björklinge sporthall... Matcherna är 9.50 respektive 10.40. Gissa om Felizia är laddad...?! 😉 Jazmine också för den delen, hon tycker att det är roligt att titta på syrran 😊


Hoppas ni också ska göra något roligt i helgen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar