söndag 18 januari 2015

Skridskoåkning, m.m.

Varför ska helgen alltid gå så fort för?! Hade gärna varit ledig någon dag till ... Men men bara att köra så det ryker i fem dagar till, innan nästa helg då.
För övriga familjemedlemmar har det varit en del skridskoåkning i helgen, dock lite mindre än det först var tänkt. I fredags så var Robert och Jazmine först upp till Johan på Muskelcentrum, där Robert hade tid för naprapatbehandling. Sedan åt de lite lunch på Max innan de åkte ut till ishallen i Björklinge. De hann dock inte ens sätta på sig skridskorna innan de fick vända hem igen - de skulle tydligen brustesta högtalarsystemet, vilket skulle låta något fruktansvärt ... Kan de inte göra sådant tidigt på morgonen, innan allmänhetens åkning börjar??? Det var en arg pappa och en besviken dotter som fick åka hemåt igen :(
Men igår gick Robert och tjejerna bort till skolan och åkte lite. Inte den bästa isen direkt, men hade gått att åka i alla fall.

Det går fortfarande inte att ladda upp bilder till bloggen (vet inte varför?!), men en film gick bra i alla fall
 
 
Det är andra gången som Jazmine står på ett par skridskor, men hon var mycket modigare och mer framåt än förra gången. Innan de bytte om och gick tillbaka hem så hade hon till och med tagit sig framåt helt på egen hand (men är ju ingen åkning, mer "gå"). Förhoppningsvis kommer hon och Robert iväg till ishallen ganska snart igen.
Felizia åker på riktigt bra, och börjar vänja sig vid klubba och puck nu också. Hon och Robert var iväg en sväng till Björklinge och åkte idag också. Hade varit ganska mycket folk, men lite plats att åka och att skjuta på hade de i alla fall.
 
Annars har helgen varit ganska lugn. Har donat lite här hemma, varit in till Gränby och storhandlat, bl.a. Igår var vi även bjudna på middag hemma hos mamma - gott som vanligt!
Medan vi var in till stan och handlade idag så var Felizia hos en av sina klasskompisar och lekte. De hade haft det så roligt så och Felizia hade fått en riktigt smarrig kycklingmiddag (hon hade tagit om 2 ggr, så sammanlagt 3 portioner alltså :) ).
 
Bara ladda för en ny jobb-, skol- och förskolevecka. Förra veckan drog innebandyträningen igång igen, och den här veckan börjar simträningen - Felizia längtar!
 
20 arbetsdagar kvar ... :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar