måndag 6 juli 2015

Mindre skön dag ... ;)

Det började regna och blåsa redan igår kväll, och fortsatte under natten. Var till och med så att man vaknade. Under dagen idag har vädret varit väldigt omväxlande, men blåst har det gjort hela dagen. Ibland sken solen en liten stund men en kort stund regnade det igen. Det har regnat "duschregn", hällregn, regnat på tvären ... ja på alla möjliga sätt. På kvällen fick vi till och med strömavbrott (var i en stor del av Alingsås), som tur var så varade det inte mer än en knapp timme (som mest).
Så nej, inte har det varit något trevligt utomhusväder idag. Har med andra ord hållit oss inne idag. Men har ju gått bra det också :)  Bl.a. har Winzton haft sin "ätpremiär" - blev en liten smakportion gröt. Men mer om det i ett annat inlägg, senare.
 
Nu är det snart dags att gå och sova - imorgon blir det en utflykt till Ullared. Där ska vi bo i ett hus tillsammans med Linda, Henrik och barnen, och Lindas föräldrar, till på torsdag. Då åker vi barnfamiljer tillbaka hit. Bl.a. ska det bli ett Lisebergsbesök i helgen. Förhoppningsvis blir det lite badväder också. Felizia och Jazmine har längtat till morgondagen länge nu - mycket lek tillsammans med Ilona och Zion ser de fram emot! Vi vuxna tycker såklart också att det ska bli roligt :)  Och så en massa shopping på Gekås - kan det bli bättre ... ? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar