onsdag 29 juli 2015

Bröllopsdag, lekbesök och ridning

28 juli 2007 var en av de största dagarna i vårt liv (jämte barnens födelse) - vi vigdes på gräsgården vid Vasaborgen, Uppsala slott.
 
 
 
Tänk att det bara hade gått lite drygt 4,5 månader sedan Felizia föddes - kroppen återhämtade sig lite snabbare den gången ... ;)
 

 
En liten go Felizia <3  Som en Winzton i klänning :)
 
Vi har inte riktigt fått in någon bra tradition när det gäller att fira vår bröllopsdag, inte heller i år ... Men ett gäng bröllopsfoton från den där speciella dagen för 8 år sedan kan jag ju bjuda på :)
Är väl egentligen bara två gånger vi har uppmärksammat just den 28 juli lite extra under dessa år - 2008 (årsdag 1) och 2012 (årsdag 5). Får väl bli 2017 (årsdag 10) nästa gång då ;)
 
Men vi hade en bra dag igår - först finfint lekbesök i form av Moa, Nils, Molly och Viola. Tanken från början var att vi skulle gå iväg till Piratparken, men det regnade typ hela tiden när de var här. Men det gick bra för barnen att leka inne också.
För det mesta var de uppdelade - Nils o Felizia, Molly o Jazmine och Viola o Winzton. Ja de sistnämnda hade ju mammasällskap också :)
 
Lunchpaus


Blev bara bilder tagna på de små barnens lek. De var så söta - Viola gav leksaker till Winzton, som tog emot :)


De större barnen byggde med plusplus, lekte på rummen, var ut en liten sväng (när det slutat regnat), bl.a. - roligt hade de!
 
Fikapaus blev det också

Då fick Winzton smaka fruktpuré för första gången - katrinplommon men äpple och päron
Smakade smaskens tyckte han och slukade nästan halva den stora burken!
 
Stort tack för ett trevligt besök - ses snart igen!
 
En stund efter att de åkt så bytte jag och Felizia om till ridkläder och åkte ut till stallet för att rida på Oliver. Efter en skrittur runt hagarna så blev det lite träning på banan. Fortsatte med lite ridning utan stigbyglar i skritt och trav (väldigt bra sits- och balansträning), ridning på stora volten, övergångar skritt-trav och hörnpasseringar. Blev även styrövning och galoppfattningar.
 
 
Oliver var inte lika "sommarseg" som förra gången, men Felizia fick jobba för att få honom "med på noterna", något jag tycker är bra träning, men hon tycker är jobbigt ... ;)  Men när jag sa att det var dags att avsluta så ville hon rida mera, så så hemskt jobbigt kan det inte ha varit :)
 
Efter att ha tvättat Olivers bakben och svans och städat undan i spolspiltan så fick han gå ut till kompisarna igen
 
 
Tack för den här gången, Oliver!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar