fredag 24 juli 2015

Ridning och kusinlek

Efter lunch igår åkte jag, Felizia och Winzton ut till Ängeby (Jazmine är sjuk med feber så hon fick stanna hemma med Robert).
Först blev det en ridtur på Oliver. Han hade nog helst stannat kvar i hagen och fortsatt sitt sommarlov, för hej och hå vad seg och envis han var ;)

 
Efter en liten skrittur runt stall och hagar så red hon lite på banan. Seg Oliver som sagt, och det i kombination med att solen värmde ganska bra gjorde att Felizia blev lite trött efter ett tag (jag hade Winzton i bärselen så kunde inte riktigt hjälpa till på ett så effektivt sätt), men som tur var så kom Elin till lite undsättning. Efter det sprang han på en stund i alla fall :)
Tränade lite på hörnpasseringar, red på volten, utan stigbyglar (skritt och trav) och lite galopp.



Söthäst :)
 
Efter att ha tvättat av Olivers bakben och svans så fick han gå ut till kompisarna i hagen igen.
Därefter gick vi upp till Elin, Peter, Valle och Leopold. Där bjöds vi på fika och Felizia och Valle sprang runt och lekte medan jag och Elin satt med bebisarna i soffan på altanen :)
 
Mosterbus!


Lillkusin växer och växer!

7 veckor nu och snart samma size som Winzton ... ;)

Linbana i trädgården
 
När det närmade sig middagstid så var det dags att åka hemåt. Men Valle ville gärna leka lite mer, så Felizia blev tillfrågad om att stanna på middag - självklart ville hon det :)  Så efter mer lek, grillmiddag och ett besök uppe hos morfar så skjutsade Elin hem henne igen. Tack!
 
Snart ska hon skjutsas ut dit igen - de ska tydligen bada i pappas/morfars pool idag :)  (eftersom Jazmine fortfarande är sjuk så får hon, jag och Winzton hålla oss hemma).
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar