lördag 4 juli 2015

Sol och bad!

Efter att jag, Jazmine och Winzton kommit hem från Tierp (simskolan) igår eftermiddag så packade vi färdigt bilen och satte oss för att åka de dryga 40 milen ner hit till Alingsås. Riktigt skönt att åka senare på dagen i den värme som var. Kom fram vid 23 men det var glada nöjda barn så ingen fara med den sena tiden.
Blev ett middagsstopp i Marieberg (Örebro) och så ett litet extra matstopp för Winzton i Skara (i övrigt var han nöjd och glad hela vägen (sov såklart en del)).
 

 
Förutom att få mat i magen så passade tjejerna på att leka av sig lite i klätterställningen och hoppborgen.

Winzton njöt ute i friska luften

Sedan blev det lite mys i bilen igen

Felizias gosedjur, Leo, hade bästa fönsterplatsen :)




Vi fick se en riktigt fin solnedgång längs vägen, dessvärre gör den sig inte alls lika bra på bild som i verkligheten
 
Trots den sena läggningen igår så tyckte Winzton att 6.30 var en bra tid att gå upp i morse *gäsp* Men men bara att gilla läget :)  Tur då att det var en så fin, stilla och härlig morgon ute!
 



 
Vädret för vår vistelse här ser dessvärre ut att bli lite si och så :(  Men idag har vi haft sol och varmt, så blev såklart ett besök nere vid sjön på eftermiddagen.
Felizia var en badkruka, som vanligt ;)  Men tillslut så doppade även hon sig (och simmade lite grann), som alla vi andra. Winzton satt också och plaskade en stund, innan han blev trött (hann tyvärr inte dokumentera hans första sjöplask).
 
 
(filmar med en trött, gnällig och arg Winzton i famnen - stäng av ljudet så slipper du höra ;)  )

 


Vi andra tre tyckte att det var riktigt skönt i vattnet, men Felizia skyndade sig upp till handduken, där hon sedan satt och huttrade en lång stund. Men hon badade :)
 
Nu har vi ytterligare två lugna sköna dagar här innan vi gör en avstickare till Ullared på tisdag, för att möta upp Linda, Henrik och barnen - vad roligt vi ska ha, både där och här!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar