tisdag 2 april 2013

Bilder från en härlig, ledig dag

Idag har vi verkligen bara varit lediga, jag och tjejerna. Inget speciellt planerat och vi tog en riktigt lång mysmorgon - skönt att kunna unna sig det.
 
Jazmine hittade följande i sin garderob

 
Lite senare hittade jag henne nerbäddad i vagnen :)
 
Felizia bygger en bondgård
 
Efter lunch gick vi ut på en promenad. Jazmine somnade till slut i vagnen och jag och Felizia styrde mot en lekplats en bit bortanför Pluggparadiset.
 



 
Efter ca 45 minuters lek så promenerade vi tillbaka och gick till biblioteket. Det var dags att lämna tillbaka Felizias favoritfilm, Lejonkungen, vilket såklart inte var populärt. Men vad hittade vi på hyllan - jo Lejonkungen 2! Så nu har hon en ny film om djuren i Lejonriket att titta på :)
Jazmine måste ha varit riktigt trött - sov drygt 2 timmar i vagnen! Hon brukar vakna när något ändras med vagnen, t.ex. börjar köra efter att ha stått stilla en stund, men nu sov hon hela vägen från lekplatsen till biblioteket, inne på biblioteket, hela vägen hem och sedan en stund till ute på altanen. Var nog skönt att få sova ute!
 
I morgon är det utflyktsdags - blir bad uppe på Parkbadet i Sandviken tillsammans med Elin och Valle. Jazmine var redo att åka redan i kväll och hade svårt att förstå att det inte är förrän i morgon, hon trodde att hon inte skulle få följa med stackar´n. "Komma med jag!" och så började hon gråta. Sötnosen :)
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar