fredag 5 april 2013

Sista lovdagen...

Nu är det bara en vanlig helg kvar, sen är det dags att återgå till vardagen igen. Men det här lovet har vi iaf varit friska, mer eller mindre (lite förkylda, men har ju sluppit febertoppar och penicillin!) och kunnat njuta mer av ledigheten.
 
Idag har varit en lugn dag - blev en lång morgon/förmiddag efter en mindre rolig natt med Jazmine... Hon är inte sjuk eller så, men sov väldigt dåligt och oroligt och hade x antal skrikattacker och var halvt hysterisk :(
Men efter lunch tog vi oss ut på en promenad. Jazmine somnade till slut i vagnen och vi gick en runda innan vi svängde in på Konsum för glassköp :)
Väl hemma igen så var det dags för Felizia att packa - en stund senare kom farmor och hämtade. Hon ska sova där till i morgon, då de ska gå på teater :) Hon har sett fram emot det här hela veckan så det var en glad tjej som åkte iväg. Längtade nog efter att få leka med Simon också!
 
Jazmine sov när Felizia åkte och hon var lite putt när vi sa att Felizia redan hade åkt... Men efter att ha tagit lång tid på sig att vakna till så var hon sitt vanliga busiga jag igen :)
 

 
Igår blev det en heldag inne i stan. Först tog vi en varsin bil till "glasverkstaden" respektive besiktningen - Renaulten verkar slå rekord i att drabbas av stenskott...men den här gången hann vi med att få det fixat innan det blev en spricka, dvs slapp byta ruta, medan Volvon klarade sig utan anmärkning (tur för den! ;) ) på besiktningen.
Därefter blev det ett besök på Media Markt och Toys 'r' us innan vi åkte till IKEA för lite lunch och glass
 
 
Efter att ha fått ny energi gav vi oss ut på skojakt - blev 2 par skor och ett par gummistövlar åt Felizia, och ett par skor åt mig. Jazmine var bra sugen på mycket, men hon får klara sig med det hon har hemma (och det är så det räcker och blir över) :).
Blev även lite mat handlat på Gränby innan vi gav oss av hemåt.
 
Får se vad jag och lillskrotan hittar på i morgon innan Felizia kommer hem. Kanske ska passa på att röja i Felizias rum, alltid lättare när hon inte är hemma... ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar