lördag 6 april 2013

Teater

Felizia sov som sagt hos farmor och farfar i natt. De hade en mysig kväll igår och Linda och lille Douglas hade kommit förbi. Imorse sov Felizia länge och efter frukost hade de gått ut med Simon, hunden. Felizia och Simon hade busat och lekt i en dryg timme innan de gick tillbaka!
Efter lunch tog Felizia och farmor bussen in till Lilla teatern för att se på "Cykla, cykla". Det handlade om en pojke som cyklade till marknaden för att sälja bananer. På vägen träffade han på lite olika personer, några snällare än andra. Han träffade även på en skadad pojke som han skjutsade till sjukhuset. Han förlorade allt han skulle sälja men istället räddade han en annan människas liv - fint gjort.
Det var en nöjd tjej som jag hämtade på eftermiddagen!
 
Jag och Jazmine roade oss här hemma med att städa och röja lite i Felizias rum på förmiddagen innan vi åkte in till stan. Blev bla ett nytt besök på IKEA :)
 
 
Men blev inte bara glass - gick faktiskt in i själva varuhuset också. Letade nya förvaringslådor till Felizias rum men hittade inget som riktigt passade. Det enda som köptes var två fönsterlampor till allrummet. Och batterier.
 
Sista lediga dagen i morgon innan jobbet kallar igen... Känns ju lite vemodigt. Men bara att räkna ner till sommarlovet ;)
Skulle ha åkt på kalas hos Nils i morgon, men det är inställt pga sjukdom i familjen. Tråkigt men hoppas på nästa helg istället.
 
I morgon gäller det för Storvreta IBK!! De slarvade ju bort finalchansen igår genom att tappa 4-1 till 5-5 (med elva (!) sekunder kvar) och förlust i förlängningen... Så bara att bänka sig framför tvn imorgon kl 18.30 och heja!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar