söndag 7 april 2013

Då var det dags igen...

... för jobb. Har varit skönt med lite ledighet, även om vi inte gjort så speciellt mycket. Men kan ju vara skönt det också :) Robert har jobbat så har inte blivit några resor, men en baddag i Sandviken i alla fall :)
Känns ju bra att det bara blir ljusare och ljusare ute, men nu får ju faktiskt våren ta och komma på riktigt! Idag har det till och med snöat här i Storvreta, ganska mycket dessutom... Tur att det var plusgrader samtidigt så det smälte bort snabbt!

Jag trivs verkigen kanon på jobbet och såklart det ska bli roligt att träffa kollegor och elever och få ha lite lektioner, men kan inte hjälpa att jag redan ser fram emot sommarlovet... Och är faktiskt inte så jättelångt dit, iaf inte i arbetsdagar räknat - om 42 arbetsdagar (för oss lärare, eleverna har någon extra dag ledigt) får eleverna sommarlov och om 46 arbetsdagar är det lärarnas tur! Men fram till dess kommer det hända en massa skoj, hoppas jag :)

Så värst skojsigt blev det ju inte i innebandyn direkt... Storvreta var som sämst hemma när det gällde som mest :( Trots en 2-0-ledning så kändes det som om de aldrig var riktigt nära att vinna, de såg alldeles för spända ut och det verkade som att de inte hade kunnat ladda om efter den snöpliga förlusten i fredags.
Får glädjas åt Luleås och Skellefteås finalplatser i hockeyn istället! Svårt att välja favorit där, gillar båda lagen, men känner nog lite extra för Luleå ändå :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar