måndag 1 augusti 2011

Mvc och Fyrishov

Idag var det efterkontroll på mvc. Var ju skoj att äntligen få visa upp vad det var för liten krabat som huserade i magen i 9 månader. Kändes betydligt mer informellt denna gång än efter förra graviditeten men de kanske tycker att det inte är lika mycket att prata om när man varit med om det en gång förut. Kändes nästan lite sorgligt att inte gå dit något mer..har haft en alldeles fantastisk barnmorska! Så trevlig, omtänksam och "kamratlig". Skulle det bli fler barn någon gång i framtiden så hoppas jag på att få samma :-) (Nej mamma du behöver inte börja tjata eller ens kommentera, om det ens händer så dröjer det ;-) )

När vi ändå var i närheten passade vi på att besöka Fyrishovs utebad.
Robert åkte hem för att ta tag i köksrenoveringen. Men tror ni det hänt något i köket? Nejdå, han klippte gräsmattan, hade ihjäl en orm som slagit läger på vår tomt (grannarna var bombsäkra på att det var en "esping" (Robert har aldrig hört talas om den sorten), som tydligen ska vara giftigare än en huggorm! Men när Robert senare kollade upp det hela på nätet så såg han dels att det inte finns någon orm som heter esping (men huggormens barn kallas för det) och dels att det han haft ihjäl var en oskyldig liten snok. Han hade sååå dåligt samvete för det...), tvättade lite och städade toaletterna. Jaja det var ju också saker som behövde göras :-)

Hur som helst så hade vi (tillsammans med mamma/mormor) en härlig dag på Fyrishov. Felizia badade en hel del och var inte stilla långa stunder. Hade knappt ens tid för fika :-)
Hade kameran med men missade tyvärr att fota.

Snart sängdags.
Imorn kommer en arbetskamrat till Robert och ska hjälpa till med köket så imorn lär det ju hända lite där iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar