tisdag 16 augusti 2011

Ridpremiär

Felizia hade tjatat och pratat om det nästan hela sommaren och förra tisdagen var det äntligen dags - för ridning! Hon ville helst rida på Ina eller Grymling men fick Falco, men blev glad ändå! Och när vi pratade mer om det så var det nog Falco hon syftade på när hon sa Grymling :-)




De är många nya i gruppen så blir lite att börja om från början den här terminen, men tror inte att det gör Felizia så mycket, hon är mest glad över att få rida. Man märker att hon har blivit mycket säkrare, inte lika blyg heller.
Köpte ju ridbyxor på Gekås i somras så nu slipper hon rida i mjukisbyxor :-) Är helt säker på att jag köpte två par även förra sommaren men de har fortfarande inte dykt upp från sitt gömställe...

Pappa och Eva-Lena har skaffat två kattungar som vi såklart var tvungna att gosa med innan vi åkte hem.




Det är ju tur att kattungar är tåliga ;-) Felizia tyckte mest om Sara (som hon håller i). Den andra heter Kalle. Är Valle som har döpt dem.

Efter middagen var det baddags för tjejerna. Jazmine har börjat tycka det är ganska så okej att bada i badkaret nu. Hon plaskar och "leker" och är allmänt nöjd.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar