onsdag 3 augusti 2011

Vaccination och lekbesök

I fredags blev Jazmine 3 månader och idag var det så dags för hennes första vaccination. Till skillnad mot när Felizia var liten så får de nu två sprutor (de har lagt till pneumokocker) så blev ett stick i varje lår. Som tur var så kom det en till sköterska så hon fick båda samtidigt, gick ju lite snabbare då iaf och slapp få ett till stick när hon var ledsen. För ja det blev hon! Felizia gnydde mest till lite men sen var det inte mycket mer. Men Jazmine både såg ut och lät som att jorden höll på att gå under, allra minst. Men blev en liten tröst att komma upp till mamma iaf :-) Fast höll inte så länge...
När hon var påkädd och klar fick hon lite mat, och det gjorde susen! Hon är en riktig tuttfia ;-)

Två sprutor = två plåster


Vi skyndade oss hem för vi väntade besök - Lisa och Karolina skulle komma på lunch- och lekbesök! Lisa var hurtig och cyklade hit så satt fint med lite mat i magen (för mig med).
Strax efter vi hade ätit färdigt så kom Robban, Nils och Molly. Det blev full fart på en gång!
Drog fram vattenslangen och städade ur poolen så de kunde bada. Verkade inte bekomma dem alltför mycket att vattnet var iskallt ;-) Men var säkert skönt i värmen.
De plaskade och lekte gott i poolen innan de tyckte det var dags för innelek. Kan ju säga att det syntes väl, både i Felizias rum och på andra ställen i huset att de lekt och haft kul... Men är ju så det ska va! :-) Felizia och Robert hjälptes åt att städa efter middagen så nu är det fint igen. Förutom en del av väggen över Felizias säng där någon/några tyckte det var skoj att riva bort delar av tapeten... :-(



Molly tycker om att leka med Felizias dockor :-)


Innan de for hem fikade vi rabarberpaj med glass och goda Singoallakakor med blåbär/vaniljsmak (tack Adam och Karima!) - smarrigt!



Nu ska jag försöka skynda mig i säng, vet ju inte hur natten blir med tanke på Jazmines vaccination.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar