torsdag 20 mars 2014

Nu gäller det!

Storvreta har kvartsfinalmatch hemma mot Mullsjö ikväll. Bara vinst som gäller annars är säsongen slut, vilket skulle vara ett praktfiasko. Man ska inte prata ner Mullsjö på något sätt men Storvreta ska verkligen inte behöva hamna i det här läget, speciellt inte mot ett lag som slutade 7:a i serien (Storvreta 2:a).
Men men, bara att rycka upp sig. Just nu leder de med 2-0, vilket inte är mycket i innebandy. Följer direktrapporteringen på unt.se och enligt den så verkar det bölja lite fram och tillbaka, inget direkt övertag för Storvreta, som man skulle önska.
 
Vi var och såg hemmamatchen i fredags, vilket troligen var den sista matchen vi såg live den här säsongen, tror nämligen inte att de fixar att vända 1-3-underläget ... Men Jazmine hann ju i alla fall se en match innan "det roliga tog slut", i så fall :)
 
Uppvärmning


"Kom igen Vreta, kom igen!"

Lagom uttråkad ... ;)
(blev förlust med 3-4)
 
Men Felizia hade ju i alla fall på sin fina signerade matchtröja :)
 
Ända in i kaklet nu!
 
Uppdaterar efter matchslut: Storvreta vann matchen med 2-0 - riktigt härligt att Klintsten fick hålla nollan! I matchen i fredags räddade han två straffar, till ingen direkt nytta eftersom de ändå förlorade ... Ny match på lördag, i Mullsjö, och då är det återigen vinna eller försvinna som gäller för Storvreta. Kämpa! Kriga! Hela vägen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar