tisdag 4 mars 2014

Seriefinal

Igår var det innebandydags igen - Storvreta mot Falun i Fyrishov. Sista hemmamatchen före slutspelet och näst sista i grundserien. Det lag som vann skulle med största säkerhet säkra seriesegern. Och vilken match det blev! Förutom jag och Felizia så var mamma med. Vi fick se riktigt bra innebandy, även om domsluten var lite väl knasiga ibland och Falun hade lite tur vissa gånger (bl.a. gick klubban sönder för en Storvretaspelare precis i skottögonblicket och Falun kunde kontra, och göra mål ... ).
Det blev jämnt målmässigt men Falun drog det längsta strået och vann till slut med 9-7 (två mål i öppen kasse).
Det betydde alltså att Storvretas långa förlustfria svit bröts, likaså sviten i att de alltid vunnit (hittills) när jag och Felizia varit på plats och tittat. Skit också!
 
Anfall Storvreta

MÅLJUBEL! (efter straffmål av kung Kohonen)
 
Timeout på slutet, men det hjälpte ju föga ...
 
Första gången sedan slutspelet förra året som vi var på en kvällsmatch (vilket betyder att man är hemma efter 22), och att det var tv-match gjorde att det tog ännu lite längre tid än vanligt. Men Felizia var pigg hela tiden och höll sig dessutom vaken i bilen hela vägen hem efteråt.
Hon blev dock lite besviken över att det inte blev några pannkakor denna gång (hann ju äta middag hemma) ... Men hade med fika i alla fall så hon blev ju inte helt utan något att stoppa i sig :)
Skaffade en present till henne också - en matchtröja (jag kom med förslag, Felizia pekade ut och mamma/mormor köpte :) ). Försökte få henne att välja nr 29 (Kohonen), men hon fastnade för nr 66 (Sundstedt) - "det är ju mer än 29" ... Jaja, bara hon är nöjd så, vill ju inte riskera en sur 7-åring på lördag :) Lämnade tröjan till Johan efter matchen, så ska han ordna med spelarnas autografer på tröjan - tack så mycket!
Nästa hemmamatch, tillika match 2 i kvarten spelas (troligtvis iaf) fredagen den 14 mars. Får se om vi åker dit, Felizia har både ridning och kalas dagen efter ... Annars lutar det åt match 2 i semin (för inte kan de åka ut redan i kvarten ...?!), om det ska vara helgmatch (vilket tidsmässigt känns rimligare). Men vi får se.
 
Möts Storvreta och Falun i Malmö den 12 april ... ?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar