onsdag 26 mars 2014

Tillbaka på förskolan (och så lite simskola)

I söndags var det ju simskoledags för Felizia igen. De fick "göra det gamla vanliga", dvs simma fram och tillbaka längskortsidan ... Men även prova på att kasta lite livboj och dra tillbaka in (dock utan "innehåll"). Det var dessutom klädsim denna gång. Felizia klarade övningarna bra, som vanligt :)
 


 
Allt bra så långt.
Medan jag hjälpte Felizia att schamponera håret så började Jazmine klaga lite smått över att hon mådde illa. Men hon var vid hyfsat gott mod. Likaså i bilen - till vi kom i höjd med UTK-hallen, då klagade hon på illamående igen. Sedan dröjde det inte länge innan spyan var ett faktum ... :( Så in på Willys varuintagsparkering, ut med barnet, torka så gott det gick, av med alla kläder, på med rena (tur att man alltid (i princip i alla fall) har extraklädsryggsäcken med), sanera bilstol och tvätta av mig och Jazmine med våtservetter. Sedan fick faktiskt Jazmine sitta i Felizias stol under resten av färden hem medan Felizia fick sitta i fram. Ibland har nöden ingen lag liksom ... men var ju inte så sugen på att sätta Jazmine i en nerkräkt stol.
I bilen så somnade Jazmine ganska snabbt och sov hela vägen. Hon fortsatte sedan sova hemma i soffan större delen av eftermiddagen/kvällen. Feber fick hon också - 38,5 :( Natten var okej. Hon sov lite oroligt men fick i alla fall behålla maginnehållet.
Måndagen var ungefär lika - mycket vila/sömn, lite feber men inget mer kräks i alla fall.
 
Igår var hon åter piggare igen och åt som vanligt. Så idag fick hon faktiskt gå till förskolan igen, till sin stora lycka :) Alltid lika roligt att se hur glad hon blir över att få komma dit. Och alltid lika roligt att få höra de värmande orden från personalen om hur bra kompis och lekkamrat hon är, att hon ofta är glad och att hennes skratt är "sååå härligt".
 
Skönt att det, för en gångs skull var en snabbt övergående "sjuka" för vår lillgos.

Coolingbild från i måndags ;)
 
Idag spelar Storvreta för övrigt första innebandysemifinalen borta mot AIK (de lyckades vinna avgörande matchen mot Mullsjö i måndags, en riktig rysare blev det) - med knappa 6 minuter kvar leder Storvreta med 7-5! :) Senaste målet gjordes av Jokim Olsson, en spelare som stod för ett stort antal mål och assists i grundserien men varit poänglös (?, i alla fall mållös) i slutspelet, till nu. Skönt att han också verkar vara på g, bådar ju gott för fortsättningen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar