lördag 29 mars 2014

En okej lördag

Underbart vårväder idag också - härligt! :) Mindre härligt att jag har skådat de första myggorna idag ... :(
 
Dagen började, som vanligt på lördagar, med ridning för Felizia på förmiddagen. De red lite olika balansövningar och fick även galoppera ett par gånger på slutet. Innan de satt av så fick de göra lite fler balansövningar. Det gick bra, till en början ... sedan tog Felizia i lite för mycket och hamnade på marken. Men det gick bra :) Så blir att bjuda på fika nästa lördag :)
 
Hemma hade Robert och Jazmine monterat upp studsmattan (började igår), till barnens stora glädje :)
 
 
Till lunch grillade vi korv ute i solskenet - sååå härligt!

 
Efter att ha njutit ett tag till ute i det underbara vårvädret så packade vi i ordning lite att äta och dricka och åkte in till Fyrishov för att titta på Storvretas andra match i semifinalserien mot AIK. Matchen var fartfylld (iaf till en början) och helt okej att titta på, men tyvärr blev det Storvretaförlust i förlängning.
Det roligaste var att se Hannes Öhman tillbaka på planen! Han har varit borta sedan slutet på grundserien och den positiva reaktion han fick av publiken vid presentationen (han var inskriven i startfemman, säkert av just denna anledning - han fick nämligen bara spela första bytet, och sedan i slutet av 3:e + förlängningen) gav gåshud. Märks att han är populär! Tråkigt bara att det här nog är hans sista matcher i Fyrishov (iaf i Storvretatröjan) då han inte erbjuds nytt kontrakt..
 
Favorit :)
 
Om man bortser från själva matchen och så, så var det klart roligaste den aktivitet som dagens matchsponsor, Nordea, hade i första pausen - de barn som ville fick komma in och lägga en straff mot deras maskot, Jalmar. Både Jazmine och Felizia prövade lyckan. Felizia satte sin medans Jazmines gick precis utanför stolpen (svårt att hinna med bollen när man har korta ben :) ). De belönades med en varsin maskot i miniatyr efteråt.
 
Båda tjejerna hade, såklart, sina signerade tröjor på sig idag :)
 
I morgon är det dags för innebandymatch igen, men istället för att åka och titta på Storvreta (som spelar en ny hemmamatch mot AIK imorgon) så ska Felizia (och hennes lagkamrater) spela träningsmatch mot Almunge (i Almunge, så blir en bit att åka). Spännande med första matchen!
 
Snart dags att sova - vi blir ju en timme fattigare i natt ...
 
Sommartid = "vi tar fram utemöblerna, alltså ställer vi fram klockan en timme"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar