onsdag 2 april 2014

Sista träningen

Nu börjar innebandysäsongen lida mot sitt slut. Idag var sista träningen för Felizia, även om det återstår en avslutning i slutet av månaden.
Felizia har redan frågat om hon får gå på innebandy när hon går i ettan också. Såklart hon får! :) Och i tvåan? Javisst! Bara roligt att hon tycker om det och vill forsätta :)
 
Idag fick de träna på passningar och framför allt då att ta emot bollen i farten och skjuta mot mål. Det blev även lite matchspel.
 

Felizia ville cykla på sin nya cykel dit - så härligt med sådant här väder istället för det vintriga snövädret som var när jag följde med senast, för två veckor sedan.
 
Det flyter på riktig bra nu med den nya, större cykeln :)

 
Har inte kunnat blogga på några dagar pga problem med internetuppkopplingen (eller rättare sagt avsaknaden av den samma ... ;) ) men nu bjuder jag på några bilder från Felizias första innebandymatch. Hon och övriga i laget mötte Almunges jämnåriga tjejer borta i Almunge i söndags.

Felizia fick nr 5 på matchtröjan



Jazmine kunde roa sig vid sidan om planen :)

 
och på planen i pausen :)

Matchen spelades i 2x15 minuter och tyvärr blev det inga Storvretamål (Almunge gjorde däremot ett gäng) men tjejerna hade roligt och kämpade på som gott de kunde. Det var första gången de ens var på en stor innebandyplan (de tränar i en liten hall) så det var ju lite skillnad mot vad de är vana vid.
 
Tackar för god match


Blev en kort utelekstund innan vi for in mot stan



 
I morgon blir det mer innebandy för mig och Felizia då vi åker in till Fyrishov för att titta på Storvreta-AIK i den femte semifinalen. Hoppas verkligen att Storvreta kan vända den negativa trenden som har blivit när vi har varit och tittat - förlust de tre senaste ... Och inte behöver jag köra bil (och leta p-plats ... ) heller, utan Widerlöv sponsar bussresa med deras egna "Londonbuss" härifrån till Fyrishov (och tillbaka) - perfekt :)
 
Hoppas mitt onda ben (som värker än mer efter att ha gått fram och tillbaka till innebandyträningen) känns bättre i morgon. Incident på skolan idag ... kanske berättar mer om det här en annan dag. Ni som har mig på fb kan ju läsa där om vad som hänt. Är sååå förbannad...!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar