lördag 26 april 2014

Pyjamasparty

Vi har ju som tradition att fira nyår tillsammans med ett gäng kompisar och deras barn. Kort efter senaste nyårsfirandet började Jazmine prata om att hon ville ha pyjamasparty när hon fyllde år, och då skulle hon bjuda Molly, Karolina och Matilda. Från början tänkte jag att "jaja, men hon är ju faktiskt lite liten för det", och så släppte jag det ett tag. Men så sa hon det igen en tid senare och då började jag fundera. Kom fram till att vi ju kunde göra en lite större grej av det hela och ha bjudning för hela stora familjerna. Sagt och gjort - idag har vi haft pyjamasparty för Jazmine med tacos, tårta, godis, snacks, läsk och film :)
Lite roligt bara att hon som ville ha pyjamasparty sen var den enda som inte satte på sig någon pyjamas ... ;) (av barnen)
 
Dagens "värd", och 3-åring to be :)
 
Gästerna kom vid 15-15.30 och det var direkt full rulle på barnen, mest ute som tur var :) Jazmine fick fina presenter. Hann bara fota det hon fick av Molly, men fick även målarbok med "Jordgubbslisa", fina klistermärken och en sjöjungfrubarbie. Tack så mycket! :)
 

 
 Molly i sitt fina, för dagen nyinköpta, nattlinne
 
Mumsigt med tacos!


 Tårtan blev en "Fåret Shaun"
(första gången jag modellerar så här, tur att bilden är tagen lite på håll :) )




Sen var det filmtajm

och godispåse till alla barn
 
Stort tack till familjerna Landerhjelm, Sjödahl och Sjödin för att ni kom och firade Jazmine med oss! Och tack för fina presenter!
Alltid lika trevligt att ses :)
 
I morgon är det dags för nästa firande för lillgos. Men först är det innebandyavslutning för Felizia. Det är mycket nu ... tur att man bara jobbar två dagar nästa vecka ;)
:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar