söndag 13 april 2014

Påsklov!!!

Det är tungt (ibland väldigt) stundtals på jobbet, men de här "andningshålen" är ju inte helt fel :) Och de gör ju att det är lite lättare att orka med de tyngre stunderna.
Robert har ledigt i morgon (som kompensation för utbildningen förra veckan) och har tagit ledigt även på tisdag, vilket gör att vi får en veckas gemensam ledighet, så vi passade på att åka ner till Alingsås. Stannar till på torsdag - riktigt skönt att få komma iväg lite! Sen gör ju inte den här utsikten att det känns sämre direkt ... ;)
 

Resan ner gick bra. De sista 6-7 milen är lite tråkiga, men då är det tur att det finns gott om vindkraftverk att roa sig med (att titta på)!


Diverse leksaker fanns också att fördriva tiden med :)

 
När vi kom fram i fredags kväll så bjöd Roberts föräldrar på god middag - tack för det!
Vädret har varit lite tråkigt så här långt, men nu ikväll så sken solen (se bilden överst i inlägget) - hoppas den skiner kommande dagar också!
 
Tråkigt var det igår också. Vi laddade upp inför SM-finalen i innebandy mellan Storvreta och Falun, men efter Storvretas usla spel under de två första perioderna så kändes det hopplöst. Men sen hände något. De ryckte upp sig rejält och bollarna började hitta in i mål. De lyckades hämta upp 1-4 till ledning med 6-5! Men med bara ett par minuter kvar så kvitterade Falun, och det var också de som sedan drog det längsta strået i förlängningen. Surt! Men sett till att Storvreta var nära att åka ut redan i kvartsfinalserien så var det ju bra med silver. Men guld smakar ju så mycket bättre, speciellt som det var så nära till slut ...
 
Uppklädd för match :)

 
Idag åkte Roberts föräldrar hem och på eftermiddagen fick vi finbesök i form av Anna och Melker (som bor i Göteborg). Roligt att de ville komma ut hit till oss och hälsa på :)
Vi fikade, pratade om ditt och datt och barnen (läs: Jazmine och Melker, Felizia vilade/sov i soffan) lekte.
Melker var blyg till en början och lekte mest i närheten av Anna, men "mjukade upp" och på slutet så var han och Jazmine iväg och lekte inne på hennes rum.



 
Blev en "efter-bild" på fikat - knäckig äppelpaj med vaniljvisp och/eller glass

Felizia var riktigt seg och sedan fick vi förklaringen - 38,5 graders feber ... :(
 
Hoppas, såklart, hon snart är pigg och frisk igen! Har planerat in ett badhusbesök under våra dagar här, men får väl se lite hur det blir. Annars får vi väl vara här i huset och ta det lugnt, inte helt fel det heller, egentligen, men kan bli lite smått långtråkigt till slut. Då kanske jag visserligen kan få lite jobb gjort ... nej för helt ledig är man inte bara för att det är lov ... ;)
 
Det är söndag kväll och det är sååå skönt att inte börja få "måndagsångest". Inte blir det sämre av att det är ytterligare sju kvällar kvar innan det är jobbdag dagen efter :)
 
Hoppas på sol imorgon!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar