lördag 14 juni 2014

Lite Italienbilder

Hmm, ser ut som att inlägget kanske blev publicerat i fredags ändå...?? Jaja, har du läst så behöver du ju inte läsa igen ;)

Wi-fi-uppkopplingen slutade fungera helt i fredags kväll. Hade skrivit detta inlägg och laddat upp bilderna, när det helt plötsligt inte fungerade längre ... och sedan låg det nere till måndag em/kväll. Men för att iaf visa några bilder så lägger jag ut detta inlägg ändå (men orkar inte ändra om texten, så ni får helt enkelt låtsas att ni läste detta i typ fredags eller så ... ;) ). Skriver mer och lägger upp fler bilder någon gång efter imorgon (när jag har fått sommarlov!).
 
Bjuder på lite blandade bilder (i lite blandad ordning) från tis-tor - varsågoda :)

Landat. På väg från flygplanet till transferbussen
 
Lite poolutsikt från vårt rum, som ligger helt okej till rent lägesmässigt
 
Jazmine trivs som fisken i vattnet i poolen och är nästan mer i vattnet än uppe på land :)
 
 
På väg till finmiddag

Vackert!
 
Middag på stranden

En av alla positiva saker med att vara ett stort sällskap som åker tillsammans är barnvakterna ;) Det är ofta någon som "lånar" något av barnen och leker, simmar, etc. Man tackar!

 
 
Felizia har övat en hel del på simningen och klarar nog en 15-20 m utan problem. Ger hon sig bara den på att hon kan, och vågar lita till sin förmåga så klarar hon säkert det dubbla.
 
 Utsikt i Pizzo, dit vi var på utflykt igår, torsdag
 
Ett litet samhälle med många små gränder
 
Glass!
 
Som jag skrev i förra inlägget så har vi det toppen här nere! Solen strålar från en klarblå himmel hela dagarna (idag var det iofs lite molnigt precis vid lunch, men gjorde ju inget - vi skulle ju ändå sitta inne och äta då :)
Det är bad som gäller mest hela dagarna och poolen är faktiskt favoriten, dels för att poolområdet är så pass bra och dels för att stranden är lite tråkig då den mest består av grus och småsten istället för sand. Och i havet så blir det djupt (och då menar jag ett antal meter ... ) efter bara ett par meter, men vattnet är väldigt rent och klart. Och utsikten där nere är ju inte heller något att klaga på :)  Men, som sagt, rent bad- och lekmässigt för barnen så är poolen bättre.
 
Vi ser fram emot ytterligare tre härliga dagar i trevligt och roligt sällskap, innan det är dags för hemfärd.
 
Hoppas ni har det bra där hemma - go'natt!
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar