lördag 21 juni 2014

SOMMARLOV

 
Känns riktigt bra att vara ledig dryga 7 veckor nu (Jazmine har ju redan hunnit varit ledig i dryga 3 veckor och Felizia i 1,5). Borde ju hinna blogga lite då ... ;) Trodde att jag skulle kunna blogga från Italien varje dag (och då alltså inte behöva ha en massa att blogga ikapp när vi kom hem), men det där med gratis wi-fi fungerade ju lite si och så ... typ inte alls. Från att ha varit supersegt (tog ju över en timme att skriva ett kort inlägg med ett fåtal bilder) så fungerade det inte alls efter ett par dagar.
Har ju många oskrivna inlägg som väntar: Felizias sista ridning för terminen, vår Stockholmshelg med Winnerbäckkonsert, Jazmines Kretaresa, allt roligt från vår Italienresa och så midsommarfirandet.
Så inläggen kommer, när jag har tid att sitta och skriva och ladda upp alla bilder och filmer.
 
Jaha, vad ska vi fylla vår sommar med då? Den inleddes ju alldeles toppenbra med resan till Italien :)
Nästa vecka ska Felizia gå på ridläger ute hos Elin och vecka 28 åker hon och mamma/mormor till Stockholm för att bo på hotell ett par nätter och hitta på en del roliga saker.
Jag och Jazmine håller oss mest hemmavid men det blir inte en massa vila - ska riva (har börjat med det nu idag) och bygga ny altan (som ska glasas in) med tillhörande soldäck. Spännande att se hur det kommer att gå ... ;) Men ska få lite god hjälp från Elin och Peter :)  (de ska också bygga nytt så vi hjälps åt på båda ställena).
Robert får semester v 30 så då har vi planerat att åka ner till Alingsås och stanna en dryg vecka - hoppas på sol och värme, som förra året :)
Så blir inte allt för mycket olika saker, men en del kortare utflykter blir det ju säkert (Robert är ju ledig lite då och då trots att han ännu inte har fått semester), beroende på väder, som bad i Björklinge, kanske en tur med Lennakatten, kanske en båtur till Eckerö (med bad om vädret tillåter),  t.ex.
 
Felizia badar på Eckerö (från 2010)

 

Önskar er alla en trevlig sommar, med mycket sol, värme och bad!
(även om det känns ganska så långt borta som det är nu ... )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar