söndag 22 juni 2014

Sista ridningen

Förra lördagen slutade ridterminen för Felizias grupp, men eftersom vi var bortresta då så red hon sin sista lektion för två veckor sedan.
Det var hoppning och de fick höppa en 4-hindersbana i trav. De hann med två gånger i var och sedan även lite galoppträning på slutet. Lägger upp ett par bilder från stallet och ridningen samt två filmer - en från varje banhoppningsgång.
 


 
Runda 1
 
Runda 2
 
Har alltså varit riduppehåll för Felizia i dryga två veckor nu, men kommande vecka är det dags igen - många gånger om dessutom - ridlägerdags på Solängen! 2 ridpass om dagen och så teori och hästfix/stallpyssel på det - blir nog kanon :)  Hon hoppas såklart på att få Oliver som lägerhäst (de har samma hela veckan), men det kanske det är fler som gör ... :)
Fyra dagar håller lägret på så till helgen lär vi ha en trött tjej här hemma ... ;) 
 
Själv ska jag ta tag i den fortsatta rivningen av altanen ... känner mig lagom lockad av det, men det är ju ett stort jobb vi har framför oss med detta, så är väl bara att "bita i det sura äpplet" om man vill få något resultat till slut ;)  Även om just det slutgiltiga kommer att dröja måååånga veckor ...
Får fundera ut något skojsigt att sysselsätta Jazmine med, hon är ju en smitare av rang den lilla damen. Men men hon kanske vill hjälpa till? ;)
 
Det där med att vara ledig under sin ledighet är överskattat ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar