lördag 28 februari 2015

På bättringsvägen

Oavsett om det är penicillinets förtjänst eller inte så är iaf Jazmine mycket piggare nu - härligt! Hon har nu varit feberfri i 2 dagar och är som ett yrväder här hemma. Inte alltid så uppskattat ;)  men hellre det än däckad i hög feber iaf. Och inte så konstigt när hon varit "instängd" här hemma hela veckan (med hennes känsliga luftrör vågar vi inte riktigt ta ut henne när hon är sjuk och det är kallt ute (av erfarenhet vet vi att det alltid blir bakslag ... )). Hon är fortfarande väldigt förkyld, men förhoppningsvis så är hon snart frisk från det också ...
Hoppas hon klarar sig undan ytterligare omsjukning nu bara!

Annars har vi städat o röjt en del här hemma idag. Felizia har rivit alla sina legobyggen (och det var mååånga) och sorterat legot i rätt låda. J hjälpte till emellanåt (när hon inte förstörde eller röjde runt, eller gjorde andra "satyg" ;) ).
Robert har dammsugit o städat lite här o var medan jag har rensat ur vår byrå i sovrummet. Vi köpte en ny tidigare i veckan (en större så bebisen också får plats med sina kläder) och nu tog jag mig äntligen tid att rensa ut den gamla och fylla upp i den nya. Blev många pauser mellan varven ;)  men är man höggravid och dessutom på övertid så måste ju det vara fullt tillåtet :)
Skid-vm blev det såklart också, i form av damernas tremil. Spännande det var! Ja inte vem som skulle vinna då, men att Kalla kom tillbaka så pass starkt som hon gjorde - vilken fighter!

Och nu på kvällen blev det ju Melodifestivalen. Den här omgången var ju minst lika svag och tråkig som den första, men Felizia var nöjd med att JTR gick vidare. Sedan hejade hon även på Dina. Både jag o Robert tyckte väl att Måns var bäst (i jämförelse med de andra). Robert diggade även ordentligt till "Kvinnaböske" ;)
Jazmine diggade och dansade till de flesta bidragen ;)  Hon kände väl en skön känsla över att ha ork över till annat än att bara ligga i soffan :)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar