torsdag 5 mars 2015

Välkommen Winzton

Den där bebisen tog 6 extra dagar på sig (vilket ju var helt onödigt, sett till storleken ;) ), men till slut så bestämde den ändå att det var dags att ta sig en titt på "den riktiga" världen. I måndags morse, den 2 mars kl. 07.01, gjorde vårt lillhjärta entré och det blev som storasystrarna ville - en liten kille. Vi välkomnar lille Winzton till vår familj!
 

 
Det där med vad han skulle heta var ju inte så självklart. Vi hade en lista med oss, men svårt att enas om ett namn. Med tjejerna har det varit mycket lättare - de har båda två haft tilltalsnamnet klart redan nere på förlossningen, men lille W fick vara namnlös ända till vid lunchtid i tisdags, när det var dags att åka hem. Vi hade lovat Felizia att lillebror skulle ha ett namn innan vi kom hem så var ju lika bra att hålla det :)
 
Bjuder på några bilder till, fler kommer i senare inlägg, när jag skriver mer om förlossningen
 
Nyss anlänt till förlossningen, och knappt 3 timmar kvar till det är över ... Man kan ju alltid försöka se tapper ut mellan värkarna ;)

<3 Lillhjärtat <3
 
Skål för oss!
(man ser ju lagom pigg ut ... ;)  )

<3 Winzton <3

En första "minifamiljebild"

 Trivs bra i babynestet han fick av mormor :)
 
Allt flyter på bra så här långt, även om man såklart lider av sömnbrist än så länge. Men lille W sköter sig helt okej på nätterna (även under dagarna, speciellt em), så ska väl ordna till sig snart.
 
Stort TACK för alla gratulationer som vi har fått!!


1 kommentar: