söndag 29 mars 2015

Mormorsbesök, och ridning

Fullt upp på dagarna och ingen bloggork på kvällarna resulterade i väldigt få inlägg förra veckan, så dags att försöka komma ikapp, igen ... ;)
 
I tisdags fick vi besök av mamma/mormor på em. Jag och hon tog en vagnpromenad i solen, och hämtade Felizia på fritids på väg hem (Jazmine hade åkt med Valle hem, där hade hon pysslat och lekt bl.a.).
Hemma igen så fikade vi och så blev det några "Winzton-mys-bilder" :)
 
 

Stolt storasyster! <3

 
Efter middagen så bytte Felizia om och vi packade med oss fika och åkte ut till ridskolan - Felizia ramlade ju av förra ridtillfället, och då "ska" man ju bjuda på fika.
Det var hästbyte och blev Jouri den här gången - roligt tyckte Felizia, speciellt som det var väldigt längesen hon fick rida honom.
 
Borstar och gör iordning för ridning

En halvvaken Winzton tittar på, men somnade sedan innan vi gick ut på ridbanan
 
De fick bl.a. träna på att rida på stora volterna, både i skritt och i trav, och på att galoppera. Det gick helt okej, men det är inte helt lätt att rida runda volter ;)
Sedan hade Jouri lite egna idéer i början, men till slut vann Felizia kampen och det flöt på bättre :)
 




 
Passade på att fylla i anmälan till sommarens ridläger för Felizia - v 27 blir det hoppläger i tre dagar :)
 
Efter att ha fikat tillsammans med de andra i gruppen så gick vi in till Elin, Peter och Valle för att försöka få med oss Jazmine hem. Var ju inte helt lätt, men till slut så lyckades vi ;)
Tack, Öhmans!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar