måndag 16 mars 2015

2 veckor, och "vardag" igen

Tiden går fort och vårt lillhjärta är redan 2 veckor gammal!
 
 
Vi tycker att Winzton har växt jättemycket, men ser man honom i spegeln så är han ju fortfarande jätteliten :)
Han sköter sig mer eller mindre prickfritt - sover bra på nätterna (de senaste nätterna har han haft en första sovperiod på 4-5 timmar i sträck, ätit några gånger innan han somnat om 1-2 timmar senare och sovit 2-2,5 timmar till) och äter duktigt. Dagarna flyter också på bra - är vaken en del på fm innan han har en lite längre sovperiod över lunch och tidig em. Då sover han gott i sitt babynest (vilken toppenuppfinning det där är! Och tack mamma/mormor för inköpet :)  ).
När han är vaken så är han väldigt nyfiken och vill gärna titta runt. Inspekterar även sina familjemedlemmar. Han verkligen suger in allt runt omkring sig med blicken, "pratar" och är allmänt söt :)
 
 




 
Idag är första dagen som Robert jobbar en vardag (jobbade ju förra helgen), och jag och Winzton fick med andra ord gå iväg och lämna tjejerna på skola/förskola.
Winzton var vaken 4.45-6 (hade sovit till dess), så jag hann sova ytterligare en halvtimme innan alarmet ringde. Råkade dock somna om 20 min till, men var ingen fara på taket för det.
Felizia och Jazmine vaknade ganska snabbt när jag väckte dem och fick i sig sin frukost. J var lite bökig när hon skulle klä på sig, men vi blev klara i tid mer eller mindre. Winzton är ju van att sova till minst kl. 8, så honom fick jag ta upp sovandes och klä på overallen. Vaknade och var lite gnällig (hungrig), men somnade om duktigt i vagnen och sov sedan hela tiden vi var borta för att lämna storasystrarna. Tog upp och väckte honom när vi kom hem igen så han fick äta frukost. Om alla morgnar flyter på så här bra så kommer det ju inte vara några som helst problem :)
I övrigt så tänkte vi mest ta det lugnt den här första "själva-hemma-dagen". Robert hämtar tjejerna efter jobbet så vi har ingen tid att passa - skönt det :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar