söndag 22 mars 2015

Ridning x2 + innebandy och simning

Ja det var tjejernas aktiviteter tidigare i veckan. Felizia red i måndags, hade innebandyträning i tisdags och simträning i onsdags. Jazmine red sin andra lektion i tisdags.

Det var hästbyte på ridningen den här veckan. Felizia fick Wise i måndags. Wise hade varit lite småseg, och det var väl inte helt lätt att få igång galoppen, men annars så hade det gått bra (Robert som var med).
 
En lite suddig bild på ekipaget
 
Jazmine rider ju bara varannan vecka, och började andra veckan in på terminen så hon fick också byta häst, trots att hon bara haft Oliver en gång (alla grupper byter var 3:e kalendervecka, oavsett hur många lektioner de ha hunnit med). Den här gången fick hon Rosa :)  Hon är mycket nöjd hittills - hennes favoriter är just Oliver, Rosa, och så Nisse (som är största favoriten). Hon såg ju ganska så pytteliten ut uppe på Rosa, men Jazmine själv tyckte minsann inte alls att Rosa var så speciellt stor ;)
 

 
De hade, återigen, "bara" fått skritta (som Jazmine själv säger - hon vill ju så gärna få trava, men det kommer ju det också :)  ), öva på att stanna/sätta igång hästen och styra. Hon var, trots allt ;), nöjd och glad och längtar sååå till nästa gång (synd då att den infaller på påsklovet, då vi inte är hemma ... ).
 
Jag och Robert delade upp oss i tisdags - han åkte med Jazmine på ridningen (svårt för mig att gå med och hjälpa till när Winzton är med) medan jag och Winzton åkte med Felizia på hennes innebandyträning.
Det var väl lite si och så med själva innebandyn den här gången (mycket lekar ... ), men de fick i alla fall träna lite på mottagningar genom att passa sargen, och på slutet fick de spela lite match. Felizia jublade högt och glatt (såklart!) när hon gjorde mål :)
 




JAAAAA!!!!!

Winzton sov sig igenom träningen :)
 
Robert åkte med Felizia på simningen i onsdags. De hade värmt upp med 4 längder bröstsim + 4 längder ryggsim. Sedan tränade de bl.a. på frisim (är inte helt lätt att hitta takten och rytmen ... ;)  ) och fick hoppa i och göra "kanonkulan". Felizia var nöjd och glad när hon kom hem :)
 
Veckan som kommer så blir det ridning x2 + simning för Felizia, medan Jazmine får vila lite. Jag (och Winzton) ska försöka åka med på samtliga aktiviteter - var några veckor sedan nu, och vill ju se hur det går för Felizia :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar