onsdag 15 juni 2016

Från helgen

I fredags gjorde jag alltså min sista jobbdag på nuvarande arbetsplatsen och jag bjöd arbetslaget på tårta och de (tillsammans med ytterligare några kollegor) var gulliga och hade köpt present. En trevlig, om än något stressig, dag (mer om den och det begynnande sommarlovet i ett senare inlägg).

Efter en alldeles för lång arbetsdag så skyndade jag mig hem, plockade upp Felizia och så åkte vi iväg till Lövstalöt och Ilonas grillkalas.

Det bjöds på grillade hamburgare i deras fina uterum


Hela stora kalasgänget

Efter hamburgare och lite lek blev det paketöppning

innan det vankades glassbuffé


Innan kalaset var slut hann de även med lite dansstopp/disco


och godisätning :)

Godisspett var en smart grej!

TACK Ilona (och familjen) för ett roligt kalas!

Resten av helgen blev ganska lugn med tanke på Jazmines och Winztons feber. I söndags var det Hästens dag ute på ridskolan, tillsammans med Storvreta Ponnyklubb, och tanken från början var ju såklart att vi skulle åka dit, men "sjukan" ville annorlunda (speciellt som Robert jobbade).  Nu var de visserligen feberfria när de vaknade men kändes inte som den bästa idéen att vara ute flera timmar.
Istället så åkte Felizia iväg till en kompis och lekte medan jag, Winzton och Jazmine lekte här hemma. Vi tog en kort tur till en lekplats precis här bredvid före lunch - bra med lite sol och frisk luft - men annars höll vi oss inne/på altanen.


 

    

Roligt och lite spännande med sand och grus :)


När Robert kommit hem från jobbet så gjorde vi oss i ordning, satte oss i bilen och åkte iväg till mamma, där vi var bjudna på middag. Vi bjöds på marinerad kycklingfilé med ugnsrostad färskpotatis och sås till - jättegott!

Winzton diggade loss vid stereon
(volymvredet var extra intressant, haha) 



Efterrätt blev det också, i form av glass, grädde, maränger, chokladsås och jordgubbar - mumsigt!

Tjejerna hade ett eget litet bord

TACK mamma för jättegod middag!

Nu till helgen är det dags för hopptävling på ridskolan för både Felizia och Jazmine (söndag) annars har vi inte så mycket planerat. Skönt det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar