fredag 1 juli 2016

Jazmine och jag

Passade på att ta lite egentid (hej och hå vad vissa hatar det ordet, men jag tycker att det är bra, och nödvändigt ibland) med Jazmine idag. Inte ofta det bara är hon och jag (eller hon och Robert sedan Winzton föddes (hon har ju alltid varit ledig minst 1 dag i veckan från förskolan, tillsammans med Robert, men nu finns ju lillebror i huset också ;)  )).
Vi gjorde inget speciellt egentligen, utan tog en tur till IKEA för att köpa lite lådor och annat smått och gott. Men Jazmine var väldigt nöjd med det :)  Skulle egentligen mest ha saker från nedre våningen, men Jazmine ville gå runt och titta på hela övre plan också, så det tog ju sin lilla tid innan vi var klara ... Tror hon provsatt typ varenda soffa/fåtölj, provlåg mer eller mindre varje säng och gick in i princip alla de uppbyggda rum som finns där ... ;)  Så långt var ju allt okej, men när hon började välta ner rullar med sängmadrasser på tag-själv-lagret så började jag tappa tålamodet. Tur att hon är så söt och go´ ändå :)



Fick bli en liten fikapaus innan vi åkte vidare till Rusta. Skulle mest köpa tvål och lampor där, men Jazmine hittade mattavdelningen ... Suck, ja det tog ju sin lilla tid innan hon känt på alla mattor och klättrat upp (!) och myst med de mjuka och goa. Eller ja, klättra upp och mysa gick ju snabbt men det där med att gå ner så vi kunde gå vidare var ju en annan sak ... ;)
Till slut var vi klara där också och redo att åka hem till de övriga två. Vi kom hem precis innan sommarens värsta (?) regnskur drog in - fy satan vad det regnade!!!  Tänkte på lägertjejerna - hoppas de var inomhus just då ... Först var det tänkt att de skulle ha poolparty ikväll, men såg på instagram att de hade det igår kväll istället, skönt det :)
Imorgon är det alltså avslutning på lägret. Klockan 12 har de uppvisning och därefter bjuds det på grillunch :)  Ska bli roligt att få höra allt om hur hon har haft det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar