onsdag 13 juli 2016

Kusinlek

Återigen varit ostadigt väder ... när kommer högsommarvädret egentligen?! Man är ju inte så där jättesugen på att ta sig iväg långt hemifrån (om man ska vara utomhus, och leka t.ex.) när det kan komma världens åskskurar, men på em. tog vi oss i alla fall ut, blev en liten utflykt till Piratparken tillsammans med Elin, Valle och Leopold.


På väg mot skattkistan!

Felizia är en riktig hejare på att ta fart (hög dessutom) på "gungmojängen"!

Åk i linbanan blev det såklart :)


Fika med kexchoklad, som Valle bjöd på

De testade utegymmet


Winzton var fikasugen är han vaknade, och spanade mot skogen där F, J och V sprang runt och lekte

Leopold hade ett läkarbesök lite senare, plus att Elin skulle köra ett par hästar på sommarbete, så vi behöll Valle ett tag för lite mer lek :)  På väg hem mot oss så stannade vi till på ett par olika platser och lekte - ytterligare en liten skog, på Jazmines förskolas gård och så på Valles och Felizias skolgård.



Klättrar i träd på förskolegården

Leker mamma, pappa, barn som ska på resa

Winzton ville prova Jazmines cykelhjälm :)


De lekte även "Under hökens vingar kom" och "Kom alla mina kycklingar" innan vi tog oss vidare till skolans gård


På skolgården så gungade de, åkte lite rutschkana och lekte borta bland stenarna och "armgångsklätterställningen". Winzton åkte lite rutschkana och gungade "storgunga" - roligt tyckte han :)  Blev tyvärr inga bilder från skolgården.
Till slut kom vi hem hit och de hann leka en stund till (blev både inne och ute) innan Elin kom och hämtade upp Valle.
Det blev rolig eftermiddag för barnen (ja, inte för att jag hade tråkigt, men aktiviteterna var ju mer för deras skull ;)  ) och det var längesen jag såg de alla tre leka så bra och länge tillsammans (är alldeles för ofta som de har svårt att komma igång och/eller komma på vad de ska göra).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar