söndag 20 november 2011

Dålig vana

Jazmine har lagt sig till med en ny dålig vana (i alla fall i mammans ögon). Hon vaknar vid 4.30-5 och är hur pigg och busig som helst, vilket hon är ganska ensam om (vi andra skulle glatt sova vidare!). Skulle hon vara en duktig bebis och somna vid 19-20 på kvällen och sova i sin säng hela natten så vore det väl en sak men nu funkar hon ju inte riktigt så... Nej hon ska ju promt vakna flera gånger på kvällen, sova tätt intill mig (Robert duger ibland) och vakna fler gånger under natten. Då känns det inte lika okej att vara på lekhumör den tiden.

Förut när hon vaknat "fel tid" och man velat sova vidare så har man kunnat blunda och sedan, förhoppningsvis, somna om. Men nu när hon tar sig framåt (även över täcken och kuddar) så känns det inte så säkert längre. Vore ju inte så skoj om hon ramlade ner från sängen så man är ju "glatt" vaken den där tiden...

Så nu sitter man här lite lagom trött. Grått och trist är det ute också. Blä. Vi som ev tänkte åka till julmarknaden i Ulva men känns ju inge skoj att gå runt där om det regnar. Får se hur det blir. I alla fall första morgonen på ett tag som det inte är frost. Alltid något. Gör mig egentligen ingenting men tycker att snön lika gärna kan komma om det ändå ska vara lite kallt.

Får se vad vi hittar på idag (om det inte blir Ulva). Kanske ska börja skriva pack- och inköpslista till vår Alingsås-/Göteborgs-/Gekåstripp. Åker ju på fredag.

1 kommentar:

  1. Strunta i Ulva! Kom till Skoklosters julmarknad nästa helg istället ;)

    SvaraRadera