måndag 11 april 2016

Final på lördag!

Jo men visst lyckades Storvreta skärpa till sig och vinna den sjunde och helt avgörande semi-matchen mot Falun. Och vilken match de gjorde - en helt annan inställning (vad det såg ut som iaf) och ett helt annat spel jämfört med i fredags - vinst med 6-4 till slut (de tappade dock en 3-0-ledning till 3-2...)!
 
SM-FINAL!!!
 
Bildresultat för sm-final innebandy 2016
Hade ju lovat Felizia och Jazmine att vi skulle åka till Tele2 arena om Storvreta skulle lyckas ta sig till final, och tack vare att Robert är ledig (och var snäll och gick bort till kansliet och köade när biljetterna släpptes idag - tack älskling!) så har vi nu både buss- och matchbiljetter till på lördag :)
Senast Storvreta var i final (för 2 år sedan) så var jag lite sugen på att åka ner till Malmö (vi var i Alingsås just då), men bangade ur till slut - blev till att titta på tv istället. Redan då lovade jag Felizia att vi skulle åka och titta nästa gång de gick till final - så nu är det alltså dags :)  De möter förra årets finalister - Linköping, de kom tvåa då och lär ju vara extra sugna på guldet den här gången ... Men det är Storvreta också, speciellt efter förra årets fiasko. Får se om finalrutinen väger över till Storvretas fördel, tillsammans med skickligheten (på pappret) ... Hoppas det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar