lördag 9 april 2016

Halsfluss och innebandy...

Felizia är ju vårt absolut friskaste barn - sällan sjuk nuförtiden och var väldigt lite sjuk även när hon var yngre, jämfört med Jazmine och Winzton som haft ett stort gäng infektoner sedan de bara var 1,5-2 veckor gamla (och ju dessutom har sina (förkylnings)astmor) - men även solen har sina fläckar ... ;)  I söndags kväll kändes hon varm, och jo visst hade hon feber (drygt 38 grader). Hon verkade dock inte så sjuk i övrigt. Måndag morgon så var febern borta och hon var pigg och "som vanligt" hela dagen. Men vid läggdags var den tillbaka igen, för att sedan åter vara borta på morgonen. Hon lät lite grötig i halsen, så misstänkte att det kunde vara något, men hon hade inte ont någonstans och var mer eller mindre "som vanligt" i övrigt så hon fick gå i skolan ons, tor (efter eget önskemål). Enligt hennes lärare så hade Felizia varit precis som vanligt i skolan och varit pigg och glad. På tors kväll var dock febern tillbaka så fick bli ett besök på vårdcentralen igår - och visst var det halsfluss ... Men eftersom hon är så lindrigt sjuk (inte ont, ingen hög feber, etc) så fick hon ingen antibiotika. Nu hoppas jag bara att Winzton och Jazmine klarat sig undan från att bli smittade!!!
Tråkigt att det kom nu bara - Felizia hade två kompiskalas inbokade i helgen, ett idag och ett imorgon. Men men så kan det vara ibland. Hon har varit pigg och feberfri idag, hoppas det håller i sig så.
 
Hon var ganska så pigg redan igår kväll så vi åkte in till Fyrishov för att titta på Storvretas semi mot Falun. Var ju definitivt den sista matchen i Fyrishov (flyttar till nya arenan till hösten) och vid vinst skulle de bli klara för finalen på Tele2-arena nästa lördag.
 
I avsaknad av tjejernas autograftröjor (hoppas de kommer fram snart!) så fick de en varsin "vanlig" t-shirt med nummer och namn på
 
Vilken tur att Felizias favorit fanns!
(som hon även har på den andra tröjan)

Jazmine fick en tröstpresent - hon ville gärna följa med, men blir lite sent för henne
(hon har Kohonen (29) på den andra (men han spelar ju inte kvar) men vänder man på 92 så blir det ju 29, som för övrigt var Rudds nr innan han kom till Storvreta)
 
Sista "inspringet" i Fyrishov
 
Storvretas startfemma presenteras
 
Tyvärr spelade Storvreta riktigt dåligt igår och verkade spända av stundens allvar - alldeles för många misstag, vilket Falun (som ju hade allt att vinna) utnyttjade väl. Riktigt surt att det blev 2-3 med 30 s kvar... Men å andra sidan tror jag att Falun hade gått segrande även ur en sudden.
Ny, och helt avgörande match i Falun i morgon em. Hoppas såklart på vinst så det blir final nästa lördag. Har lovat tjejerna att vi ska åka och titta om Storvreta går till final, så de hoppas ju extra mycket, speciellt Jazmine som fått vara hemma båda matcherna jag och Felizia åkt och tittat på. Hon var riktigt arg/ledsen igår över att Storvreta förlorade. Men hon blev jätteglad över tröjan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar