tisdag 26 april 2016

Helgen som var

Helgen som var var händelserik - någonting varje dag. I fredags var jag först iväg på ett möte efter jobbet och efter en stund hemma så tog jag bilen in till stan. Där väntade en bowlingkväll och middag tillsammans med övriga gänget i Storvreta Ponnyklubbs styrelse. Toppentrevligt var det! Jag vann inte på bowlingen, men några strikes och spärrar blev det - och jag kom inte sist heller :)
 


 
I lördags var Jazmine på sin första "innebandyträning". Och den sista, för den här terminen. Det har varit två prova-på-gånger för barn födda 2011, men första missade vi pga SM-finalen i innebandy. Det är inte riktig innebandyträning utan benämns mer som bollek. Hallen är delad på tre och på ena delen är det en liten hinderbana, den andra lekar/stafetter och så "match" på tredje. Det lutar åt att fortsätta till hösten, bara hoppas att dag och tider passar med allt annat :)
Jazmine tyckte det var roligt, men även lite jobbigt. Hinderbanan var tydligen roligast :)  Eftersom de fortfarande är ganska små så är det ett toppenbra upplägg tycker jag, att det inte bara är fokus på innebandy utan även t.ex. hinderbana - att aktiviteterna är varierande.
 
Hon tyckte det var roligare än det ser ut, jag lovar :)


 
I söndags blev det först en vända ut till stallet för pyssel med och ridning på Minton. Det var lite busväder, men vi hade uppehåll och sol medan vi var ute i alla fall.
 
Blev skogen den här gången



 
Man imponeras fortfarande av Mintons coolhet och att han är så snäll, med tanke på sin ålder. Visst kan han reagera på saker när vi är ute och rider, men inga tendenser till att springa iväg eller så, utan istället stannar han till och tittar.
 
När vi kommit hem så blev det lunch och så innan vi packade in oss allihop i bilen och åkte in till stan. Där blev det Leos-kalas för Jazmine, där Felizia (och Robert) gjorde henne sällskap, medan jag och Winzton åkte hem till en kollega (som är föräldraledig) för lek och fika. Var ett tag sedan vi sågs nu så hade mycket att prata ikapp om. Skönt att prata av sig om jobbet med någon :)
 
 
Winzton sov en lång stund i början men efter att ha vaknat till ordentligt så lockade leksakerna på golvet.
 
 
En ny vecka började igår och mycket som händer - höjdpunkten är såklart Jazmines 5-årsdag på fredag!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar