onsdag 27 april 2016

Teori och hoppning

Idag var det teori för Jazmines grupp. De hade Nisse till hjälp och fick lösa ett problem ute på ridbanan. Draken hade fångat Pricken och för att få honom fri var de tvungna att samla pusselbitar, vilket de gjorde genom att leda Nisse runt en bana.
 
Först var det slalom
 
sedan vände de över ridbanan och styrde in mellan två bommar, där de skulle träna på att gå före hästen, innan de gjorde halt med minst en av Nisses hovar i ett däck


De lyckades!
 
Felizias grupp hade hoppning och fick idag hoppa studs (flera hinder direkt efter varandra). Under framridningen fick de först fortsätta träna på att rida mindre volter i trav (idag bara 10 m-volt) samt galoppera alla samtidigt.
 

 
Sedan var det dags att hoppa!
Vägen emot blev lite slarvig, men annars gick det bra för Felizia och Zigge. Lägger upp en film från 2-studsen och en från 3-studsen. De hoppade ca 2 ggr/serie, och den näst sista (på 3-studsen) blev jättebra, men självklart blev inte den filmad..., däremot den efter, där det blev lite tokigt på mitten ;)
 
 
 
Hästbyte nästa vecka och Felizia är redan spänd inför det :)  Hon hoppas på Jack, åtminstone någon av grupperna (tis eller ons)... ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar