söndag 23 januari 2011

Dop och full fart!

Igår var vi på dop i Vaksala kyrka. Det var Oliver, Zeldas lillebror som döptes. Som vanligt kom vi precis i tid men då hamnade vi långt fram i alla fall :-) Felizia blev jätteglad när hon såg Zelda, de vinkade till varann och skrattade. När Oliver skulle få dopvattnet på huvudet så fick man gå fram om man ville och tjejerna hittade varandra direkt och det blev många kramar - de är så söta tillsammans, riktiga tjejkompisar!
När det sedan var fikadags hade de svårt att vara stilla, det blev mycket spring runt runt i lokalen... Var bara tur att ingen av dem ramlade omkull och slog sig. Men kul hade de! De spanade på Olivers presenter hela eftermiddagen och var duktiga paketöppnare när det väl var dags att öppna :-)

Oliver och pappa Joachim

Felizia spanar på Zelda :-)

Zelda får hjälp av Therese att hälla i dopvattnet


Familjen Sahlström-Engman tillsammans med Olivers faddrar

Felizia och Zelda får äntligen öppna paket :-)

2 kommentarer:

  1. Ja, vad kul :o). Vi tänkte i så fall åka till fjällnora på söndag om vädret är fint. Vill ha en härlig solig vinterdag. Hoppas på att vi får det :o). Kan ju höras längre fram. KRAM

    SvaraRadera
  2. Det måste vara det för jag har nog aldrig varit med om magsjuka som håller i sig så länge, förskolebacillen kanske. Gick tydligen magsjuka på förra stället.
    Andreas fick en tjänst på ett gymnasium i sthlm som idrottslärare, precis det som han ville ha!

    SvaraRadera