torsdag 6 januari 2011

Lekdejt

Idag har vi haft besök av Ilona och Linda. Felizia väntade hela morgonen på att de skulle komma men när de väl kom så höll hon sig lite för sig själv till en början. Ilona däremot hittade fiskspelet direkt och där fastnade hon :-) Felizia ritade lite innan hon också "vågade" sig fram till fiskspelet. De spelade en liten stund.

Felizia färglägger i sin My Little Pony-bok

Ilona har fått napp!
 
Det var mycket som lockade att leka med och det mesta från Felizias rum var framtaget till köket/vardagsrummet... men kul hade de!
Vi hann med att äta både lunch (pasta och köttbullar till barnen och pastasallad och vitlöksbröd till mig och Linda) och fika (Linda hade med sig en smarrig jordgubbs- och rabarberpaj som vi åt glass till) innan det var dags för gästerna att trotsa snökaoset och bege sig hemåt.

Lunchdags



Ilona...

... och Felizia busar vid fikat

Tack för ett trevligt och roligt besök!

3 kommentarer:

  1. Tack själv :o). Men usch vad jobbigt det var att köra hem i snöovädret, såg ingenting. KRAM/L

    SvaraRadera
  2. Jag tror du måste ända dina inställning om vilka som får kommentera. Just nu kan endast dom som har blogg och googlekonto kommentera. Du kanske vill ha det så, men om du vill att alla ska kommentera så får du gå till inställningar-kommentarer och klicka in samtliga. Men som sagt, det är om du vill ha det så :o). KRAM

    SvaraRadera
  3. Hoppas alla som vill ska kunna kommentera nu!

    SvaraRadera