måndag 31 januari 2011

Utflykt och vagnköp

Igår packades matsäck och varma kläder för en biltur till Fjällnora. Jag och Felizia var där och grillade korv med Ilona, Linda, Henrik och Ilonas farmor och Percy. Vilket underbart väder vi hade! Felizia hade gärna velat ha med sina skidor men i all hast glömde vi dem hemma. Får ta med dem nästa gång :-) Hon tyckte det var spännande att titta på de som åkte skridskor i hög fart, även att gå på upptäcksfärd i skogen. Ilona och Felizia busade i vanlig ordning, även om båda var lite trögstartade och småsura i början... Efter en varsin korv blev det däremot lite gladare miner.
Innan vi satte oss i bilen mot Uppsala var Felizia tvungen (enligt henne själv) att gunga lite och titta på getterna som gick i en inhängnad längs vägen.

I Uppsala blev det ett stopp hos mamma/mormor där Felizia fick vara och leka medan jag åkte till Sollentuna för att köpa vagn. Skönt att ha det avklarat! Allt annat borde finnas, bara att möblera om lite hemma så bebisen får ett eget rum. Och så leta fram allt som ligger i lite olika kartonger... Men har ju gott om tid på oss, än så länge iaf :-)

På väg hem till Storvreta blev det ett stopp på Max och, till slut, tvättning av bilen. Lovade Elin att fixa det under dagen men hej och hå vad långa köer det var varje gång jag försökte... Men till slut hade vi tur och det var bara 2 bilar före oss! Men det tog ju ändå en hel evighet... Felizia har varit med ett par gånger tidigare men tycker fortfarande det är lite läskigt.

Bilder från dagen kommer.

3 kommentarer:

  1. Oj, vad mycket ni han göra på en dag :). KRAM

    SvaraRadera
  2. Vad blev det för vagn då???

    SvaraRadera
  3. Hoppas att ni gillar vagnen!

    Hade tänkt lägga ut den ganska högt, 700 till att börja med. Så får vi väl sänka några lappar om den inte blir såld. Eller e du intresserad?

    Ja, hoppas han slipper mera sjukdomar nu på ett tag. Dom e ute ganska mkt, både på fm och em så det blir inte en lika stor smittspridning som på det förra stället där dom aldrig gick ut.

    SvaraRadera