söndag 22 april 2012

30-årsmiddag

Det har visserligen gått runt 4,5 månader sen vi fyllde år men firade med vänner gjorde vi först igår. Kändes liksom inte så lockande att bjuda hit en massa folk när det var kaos i köket, det räckte gott och väl med familjen :-)
Sen kanske det inte behövde ta riktigt så här lång tid heller. Men skyller på att diverse annat också kommit emellan... ;-)

Det var en trevlig eftermiddag/kväll där vi bjöd på en italienskinspirerad buffé. Det verkade som att det smakade okej i alla fall. Men som vanligt så lagar man för mycket mat så vi behöver ju inte tänka på vad vi ska äta till middag de närmaste dagarna... :-)


Tack Kima och Adam för tårtan, den smakade smaskens!

Vi var 16 stycken (9 vuxna och 7 barn) så var fullt hus kan man säga. Plus att Roberts bror Daniel och hans sambo Linda kom lite senare. Tur att vi har så öppet mellan kök/matrum/vardagsrum så alla fick plats ordentligt och hade nära till att hämta mat.

Hälften av middagsgästerna. Resten är och leker/ser efter lekande barn :-)

Barnen hade skoj tillsammans och det var full fart från början till slut. Alltid så intressant att se hur bra barn kan leka tillsammans trots att de inte ses så ofta! Var lite spridning på åldrarna (7, 5, 5, 4, 2½, 2½, snart 1) men alla hade någon att leka med och ofta var de på samma ställe allihop.
Det var lite ledsna miner hos vissa barn när det var dags att åka hem men vi får se till att ses snart igen!


Av 3 av familjerna fick vi ett presentkort på Peppar Peppar så nu kan vi gå ut och äta, säkert två gånger till och med :-)
Och tack Daniel och Linda för den fina lyktan med tillhörande ljus!
Elin och Peter - blomman doftade "lagom" mycket idag :-)

Och tack till Storvreta för sm-guldet i innebandy (tvn stod såklart på!)! Eller är väl mer passande att säga grattis! :-) Blir ett litet extra grattis till lillebror Johan, vars företag Muskelcentrum är medicinskt huvudansvarig i Storvreta IBK, som firade med laget i Malmö igår och här i Uppsala idag (antar jag).

Eftersom det mestadels var barnfamiljer så åkte de hem ganska tidigt men Daniel och Linda var kvar lite längre, till strax efter 23. Sen var det dags för det roliga...ja att städa undan. Jag tyckte väl att vi kunde lämna lite till idag, men det tyckte inte Robert. Jaja, lite hjälpte jag till men sen gick ögonen i kors och jag gick och la mig.

Felizia var kvällspigg, som vanligt, och underhöll mig, Robert, Daniel och Linda med lite lekar, bl.a. skulle vi gissa på vad hon hade hämtat på sitt rum och gömt bakom ryggen.


Lite prispengar delade hon ut också :-)

Det var en rolig och trevlig eftermiddag/kväll - tack allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar