måndag 16 april 2012

På väg upp igen

Jazmine har ju varit dålig i magen 2 ggr på en månad så vi har funderat lite över vikten. Efter första magsjukan gick Robert till bvc, dels för att kolla vikten och dels för att få lite kostråd. Då hade ju Jazmine gått ner ganska mycket (hon borde gått upp minst så mycket istället) och de ville väga henne igen efter ca en månad.
Robert hade tänkt gå dit förra veckan men var ju ingen direkt mening då hon varit dålig igen. Men nu har hon ätit och varit i pigg sen i tisdags-onsdags så idag gick vi dit.
Och jodå, visst hade hon gått upp. Nu väger hon 9290 g (om vi minns rätt) och hade börjat klättra uppåt på kurvan igen. Ligger fortfarande lite under men hade gått upp 600 g sen sist och det tyckte bvc-sköterskan var bra, speciellt med tanke på att hon var så dålig förra gången och att hon dessutom varit dålig en gång till.

Och inte behöver vi fundera på att hon inte får i sig tillräckligt, snarare tvärtom...man undrar om hon har något stopp :-) Allt möjligt man erbjuder går i, inte mycket som spottas ut igen. Bra det! Men det gäller att ge henne det hon vill ha och de snabbt. Annars blir det ett herrans liv. :-)

1 kommentar:

  1. Haha...Ja, tålamod är inte Ilonas starkaste sida i det här :). Hon har ju blivit lite bortskämd när vi har varit ut och ridit.

    Men ridningen gick bra och Ilona var nöjd :). Dunder var jätte snäll och fin häst. Ilona är ju bra sugen på att rida på Ina eftersom det är Felizias favorithäst, men det chansen kommer nog :).

    Vi får se till att träffas en helg. UPK har barnridning igen på söndag, men då kanske ni är på friidrott.

    Vi kommer gärna på kalas :).
    Sköt om er!
    KRAM

    SvaraRadera