måndag 9 april 2012

Segdag!

Som sagt så blev ju Jazmine dålig i magen igår (magjsuk?) innan vi skulle åka hem. Hon har inte kräkts något mer sen vi kom hem men varit väldigt medtagen och trött.
Natten som var sov hon ganska okej men kom in till oss runt 1. Vaken till och från och var törstig (säkert hungrig också, men vågade inte ge henne något att äta) men sen sov hon till närmare halv tio, inte ofta (typ aldrig) det sker!

Fick i sig lite tunnbröd till frukost och en del vatten men sen somnade hon igen. Sov ca 1,5 timme. Fortfarande seg när hon vaknade men fick i sig en halv portion till lunch. Vaken en stund innan hon somnade igen.
Lite så har dagen varit, Jazmine har antingen ätit/druckit lite eller sovit.

Hoppas vi får tillbaka vår piggelinJazmine snart!

Innan Jazmine blev dålig hade vi planer på att åka in till stan och leta lite färg till nya väggen i matrummet, titta på en ny cykel till Felizia (överraska henne till hon kommer hem), kanske ta en sväng förbi IKEA, m.m. Men blev en lugn (med stark betoning på lugn) dag här hemma istället. Jaja kan ju vara bra det också, kanske... Men inte blir man vidare pigg av det.

Imorgon är det jobbdags igen. Känns ju lagom skoj när Jazmine inte är pigg och frisk... Men men bara att bita i det sura äpplet och köra långdagen (6.30-15.45) i morgon. Förhoppningsvis är Jazmine lite piggare imorgon så vi kan åka in till stan när jag slutat istället.

Trevlig måndagskväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar