fredag 13 april 2012

Hemma igen

Igår eftermiddag var det en glad tjej som kom hem igen, och hemma väntade en lillasyster som var minst lika glad :-)

Syskonkärlek

Felizia har haft det bra under sina dagar med farmor och farfar. I måndags åkte de till Hornborgasjön och tittade på tranor. Enligt Felizia var det mååånga, fler än man kunde räkna till. Ja tror det ja, cirka 21 000 närmare bestämt... Lät som det var en bra utflykt iaf och att hon hade haft det roligt.

I tisdags var de till badhuset. Felizia simmade, hoppade från kanten, m.m och var tydligen inte alls speciellt sugen på att gå upp när det var dags. Men till slut så... :-)
Sen åkte de till Göteborg och hälsade på Magnus och Lotta en stund. Blir ju inte så ofta man träffar dem nu när de har flyttat så hade varit uppskattat.

I onsdags blev det en lite längre utflykt då de åkte till Vittaryd i Småland och hälsade på en av Roberts systrar, Sussie, och hennes familj. De har bott i Skottland men flyttade till Sverige förra året, vi har dock inte träffat dem sen dess än (och var ett par år sen sist).
Josefine, Sussies dotter, dvs. Felizias kusin, är 8 år men de hade lekt hur bra som helst - kul! Felizia kan ju vara lite blyg ibland, men inte nu. De hade sprungit i skogen, lekt i ladan (de har en liten gård), hoppat i höet, gosat med deras katter, m.m.
Roligt hade det varit och Felizia hade tydligen var lite ledsen när de åkte därifrån. Vi får se till att försöka hälsa på dem någon helg framöver helt enkelt :-)
Felizia fick ett fint ritblock, en rolig burk med färgpennor och "flasksmällare" - tack så mycket!

Igår var det alltså hemresedags. Resan gick bra men Felizia hade gärna stannat på landet ett tag till, men då ville hon att jag, Robert och Jazmine skulle komma dit igen. :-)

Men hon verkade ganska glad över att vara hemma också. Välkommen hem, älskling!

Är ju bara 3 månader kvar till vi ska åka ner nästa gång så länge behöver hon ju inte vänta i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar