onsdag 25 april 2012

Zzzzz...




Trött är bara förnamnet på hur jag känner mig. Hade fredag i huvudet redan igår, inte bra när det är 3 dagar för tidigt...
Dels var det mycket i helgen, dels har Jazmine sovit betydligt sämre än hon gjorde i inledningen av förra veckan och dels så har det varit en tuff jobbvecka så här långt med långa dagar både måndag (7.30-20) och tisdag (6.30-18.30) och stängning idag.
Stressigt inför helgen också då Jazmine fyller 1 och har kalas på söndag. Robert ska jobba på lördag så kommer inte bli så mycket tid till att fixa då utan får försöka hinna med lite imorgon (men slutar 16) och fredag (slutar 17).
Löser sig väl säkert hur som.

Felizia har haft en bra vecka på förskolan, blir ju extra roligt i det fina vädret som varit. Idag hade de skräpplockardag (genom manifestationen Håll Sverige rent) och hon visade stolt upp en tatuering som alla hade fått som tack för hjälpen.

Här hemma så busas det vidare, Jazmine verkar vara i sitt esse just nu... :-) Hon visar inga som helst tendenser att ge efter vad gäller den egna viljan, det mesta ska ske på hennes villkor och när hon vill annars blir det stora protester. Vis av erfarenhet så brukar det inte bli bättre med åren (iaf inte under de första 5 åren) så är väl bara att vänja sig... :-)

Syskonbus

I natt tänkte jag faktiskt gå ut och sova i förrådet i hopp om att få en hel natts sammanhängande sömn, känns som det behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar