lördag 2 februari 2013

Liten ridtur

Härligt väder vi har haft idag - sol och ett par minusgrader = perfekt! Tog dock ett tag innan vi tog oss ut. Förmiddagen här hemma blev lugn - tjejerna tittade på barnprogram och lekte med lite av varje, medan jag och Robert tvättade lite fönster, städade, bytte lakan, m.m. Passade även på att fixa till tripp-trapp-stolen ordentligt med förhoppningen att Jazmines intresse för att sitta i den skulle öka. Vid lunchen gick det ju bra i alla fall :)


 
Efter lunchen klädde vi på oss och åkte ut till Ängeby - Felizia skulle få rida :)
 
Vi gick ut i hagen för att leta rätt på Felix, och möttes av ett gäng hungriga små ponnyer :)

 
Efter att ha borstat och fått på sadel och träns så tog vi oss ut på ridbanan. Felizia hade propsat på att ha sina ridbyxor och sina ridskor (försökte få henne att förstå att det kanske var lite kallt, men nej då...) så hon hade hunnit bli rejält frusen :( Så blev inte en så lång ridtur. Men hann öva på start/stopp, lite ridvägar och att trava, innan vi gick in igen.
 
 

 

 
Efter ridningen gjorde vi Robert och Jazmine sällskap uppe hos Valle och Peter (Elin var på hopptävling). Barnen började leka direkt, som vanligt :), och Peter bjöd in oss på middag. Fick jättegoda fyllda köttfärsbiffar med sås och potatis - tack!
 
 

Blev kvar ett par timmar till men åkte så vi hann hem till Melodifestivalen. Men det var ju inte mycket att se... Fy vilka dåliga låtar!!! Hoppas det blir bättre nästa vecka, för oavsett hur dåligt det är så kan man ju inte inte titta ;)
 
Imorgon blir det utflykt till Fjällnora där vi ska möta upp Linda, Henrik, Ilona och Zion - skoj!
 
Vill slutligen passa på att hälsa tjejernas nya lille kusin välkommen till världen! Han föddes igår kväll och vi säger såklart GRATTIS till mamma Linda och pappa Daniel också!
 
Men nu säger jag: God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar