lördag 19 juli 2014

Åskrädd

Vilket rejält regn- och åskoväder vi fick över Storvreta (och säkert hela/större delen av Uppsala län) från lunchtid och ett par timmar framåt! Jag kan tycka att det är ganska mysigt, ja om man befinner sig inomhus eller i annat lämpligt skydd, såklart :)  Men Jazmine tyckte inte det var lika mysigt ... Har aldrig sett henne vara rädd för åskan förut (å andra sidan vet jag inte om det varit så här pass någon gång sedan hon blev lite äldre (och mer medveten om saker och ting)) men nu ryckte hon till vid mer eller mindre varje muller/smäll och när blixten slog ner någonstans i närheten (en rejäl, hög smäll) så blev hon jätteledsen :(
Självklart så kom det värsta av ovädret när vi satt för att äta lunch, vilket resluterade i att Jazmine fick i sig tre tuggor ... Efter att ha suttit och "lidit" en stund gick hon och lade sig i soffan under en filt. Där somnade hon, säkert av anspänningen. Stackarn!
När vi skulle äta middag så mullrade det, såklart ... , lite igen, vilket höll på att förstöra den måltiden också. Men som tur var så blev det inte mer än så och till slut kunde Jazmine koncentrera sig på att äta.
 
Felizia hade en kompis, Julia, här idag. De lekte till strax efter lunch sedan skjutsade jag hem tjejerna till Julia där de fortsatte att leka till strax före middagstid.
Det var längesedan de sågs nu så de hade mycket att "leka igen". Roligt att de leker så bra, trots att det går lång tid mellan tillfällena.
Blev tyvärr inga bilder tagna under dagen.
 
På kvällen nu så har jag packat - imorgon bär det av till Alingsås. Ska bli skönt med riktig SEMESTER! :)  Inga måsten och, framförallt, inget altansnickrande - härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar